Eye Wish is al tientallen jaren een bekende naam in Oostburg. Veel mensen kennen de winkel ook nog onder de oude naam; Groeneveld Opticiens. Een aantal jaar geleden verhuisde Eye Wish naar een prachtig nieuw verbouwd pand aan de overkant van de Burchtstraat. Je kunt er terecht voor een deskundige en uitgebreide oogmeting waarbij ook de oogdruk wordt gemeten. Mocht na de meting blijken dat je een bril nodig hebt, staat het team klaar om je te helpen met het uitzoeken van een montuur. De keuze uit het ruime assortiment brillen (kijk-, lees-, computer-, zonne- en veiligheidsbrillen) is groot en het team leidt je vakkundig door de collecties heen waarbij je een gepast stijladvies kunt verwachten. En omdat het ene brillenglas het andere niet is, geeft het deskundige team je ook gericht glasadvies. Het team slijpt vervolgens zelf de glazen in de monturen en zorgt er bij aflevering voor dat de bril perfect op de klant wordt afgesteld. Ook voor het aanmeten, afleveren en controleren van contactlenzen slaag je bij Eye Wish. Met de keuze uit dag-,  maand-, en nachtlenzen is er voor elk wat wils. Lenzenvloeistof of een brillendoosje nodig? Ook daarvoor ben je bij Eye Wish Oostburg aan het juiste adres.    

Bekende gezichten 

Het ervaren team wordt aangestuurd door Caroline, al 23 jaar werkzaam in Oostburg. Zij is bedrijfsleidster, contactlensspecialist en opticien. Ook opticien Liesbeth is voor velen een vertrouwd gezicht, zij is al 26 jaar werkzaam bij Eye Wish. Contactlensspecialist en opticien Lindsay is met 18 jaar Eye Wish-ervaring eveneens een ‘goede bekende’. Sinds 6 jaar is opticien Danique in de zaak te vinden en Nathalie is opticien in opleiding en met 3 jaar Eye Wish op de teller ook hard op weg een vast en vertrouwd gezicht in de winkel te worden. Het team komt iedere dag met plezier naar het werk in hun mooie winkel en geniet van de bedrijvigheid in het vernieuwde centrum. “Het leuke aan ons werk is de diversiteit. Iedere dag is anders! Veel klanten komen al jaren bij ons en vinden het fijn een vertrouwd gezicht in de winkel te zien. We hopen dat de mensen naar Oostburg blijven komen, zodat het winkelgebied actief en aantrekkelijk blijft. Je kunt in Oostburg voor bijna alles terecht, hopelijk blijft dat in de toekomst ook het geval.” 

Maatregelen 

Het afgelopen jaar moest ook het team van Eye Wish wennen aan ‘het nieuwe normaal’. “Onze winkel is aangepast, we hebben een flink aantal maatregelen genomen tegen verspreiding van het coronavirus en waarbij we op veilige afstand van de klant kunnen werken. Zo is de oogmeetruimte volledig vernieuwd, hangen er overal schermen en worden alle brillen na gebruik grondig gereinigd. We hopen echter dat we snel weer onder ‘normale’ omstandigheden ons werk kunnen doen.”