Als je over de drempel stapt bij Husselshop aan de Burchtstraat 1 te Oostburg snap je meteen waar de naam van de winkel vandaan komt. Planten, bloemen, pakketten, interieuritems, speelgoed en een heuse dartshop. Meerdere winkels ‘gehusseld’ oftewel vermengd tot één geheel. Daisy Obrie begon haar nieuwe winkelconcept bijna drie jaar geleden. Daarvoor had ze twee jaar een winkel in een tankstation aan de Bredestraat. Van daaruit groeide de zaak en kwam ze in het centrum van Oostburg terecht. Samen met bloemiste Ada en partner René staat Daisy zes dagen per week klaar voor haar klanten.  

In the mix! 

Daisy is trots op haar brede assortiment. “We hebben een heel divers aanbod. Naast kamerplanten en potten vind je bij ons, zeker nu in de kersttijd, leuke accessoires voor in huis. En we hebben altijd een ruim assortiment verse snijbloemen beschikbaar. Met meer dan 35 jaar ervaring stelt bloemiste Ada de mooiste boeketten voor je samen. Verwacht je een pakketje en ben je niet thuis? Dan is de kans groot dat je het bij ons kunt laten bezorgen. We werken samen met 7 verschillende pakketservices, waardoor je bijna alles bij ons kunt afhalen. Dat scheelt weer een aantal ritjes naar andere afhaalpunten. Een echte bijzonderheid voor de streek is onze dartshop. Op de eerste verdieping van de winkel is een dartshop met testbanen aanwezig. Zo heeft de echte dartsliefhebber alle tijd en ruimte om nieuwe pijlen te testen.” 

#wijzijnoostburg 

Ondanks het brede assortiment houdt Daisy altijd haar ogen en oren open voor ‘nieuwe dingen’. “Ik ben altijd op zoek naar iets nieuws of iets anders. Vooral als het in de omgeving van Oostburg nog niet te verkrijgen is en mensen er wel gericht naar op zoek zijn. Inspelen op de vraag van de klant en zo ook weer iets toevoegen aan het totale aanbod in Oostburg, daar worden alle klanten en ondernemers beter van!” Daisy voelt zich thuis in haar winkel, het is haar favoriete plek in Oostburg. “De diversiteit, niet weten wat je te wachten staat, het contact met de klanten. Geen dag is hetzelfde, dat maakt het zo leuk. Daarnaast heeft Oostburg, ondanks dat nog niet iedereen dat in de gaten heeft, een grote diversiteit aan winkels. Vaak horen we klanten zeggen: ‘Ja, dit kun je ook al niet meer krijgen in Oostburg’. Maar als we dan even met ze meedenken dan komen we toch vaak uit bij een winkel die het wel heeft. We hebben hier bijvoorbeeld geen 10 drogisterijen, maar we hebben er wel een paar met vriendelijk personeel dat ook nog eens een goede kennis van zaken heeft. En we hebben geen 20 kledingwinkels, maar wel een aantal met een uniek en geheel eigen aanbod. En zo kan ik nog wel even doorgaan! Kwaliteit boven kwantiteit, dat is Oostburg. Ik zou tegen iedereen willen zeggen: blijf vooral naar Oostburg komen. Samen kunnen we van Oostburg weer iets prachtigs maken!”