Kan je interieur wel een oppepper gebruiken? Neem dan zeker eens een kijkje in de nieuwe zaak van Rik van Immerzeel, hét adres voor het (her)stofferen van je meubelen. Maar ook gordijnen, vitrage en binnenzonwering vind je bij Van Immerzeel Stofferingen. Maar er is meer! In de 650 m2 en twee verdiepingen tellende nieuwe winkel aan de Brouwerijstraat 31 in Oostburg tref je op de eerste etage ook alles voor een goede nachtrust: boxspringsets, elektrische boxsprings, ledikanten, seniorenbedden, matrassen, hoofdkussens en bedtextiel.  

Alles voor de slaapkamer 

Met gepaste trots toont Rik zijn 250 m2 grote slaapafdeling vol boxsprings. “We werken als exclusieve dealer in de streek met het merk Bremafa. Deze beddenfabrikant bestaat al meer dan 40 jaar en de kwalitatief hoogstaande producten worden in eigen fabriek in Duitsland onder strenge eisen geproduceerd met oog voor mens en milieu. Daarnaast kun je bij ons terecht voor het bedtextiel van Vandyck. Met die combinatie creëer je zelf de slaapkamer van je dromen”. Op de slaapafdeling worden trouwens ook de kleinste gezinsleden niet vergeten want ook voor hen zijn er dekbedovertrekken in superleuke designs. Matrassen zijn uit voorraad leverbaar en over het transport hoef je je geen zorgen te maken, deze worden gratis thuisbezorgd, zowel voor de particuliere als de zakelijke klant! Om je huis nog meer als een thuis te laten voelen bieden Rik en Xavrien ook een groot assortiment woonaccessoires aan. En met de ruime parkeerplaats achter het pand hoef je nooit ver te lopen als je flink ingekocht hebt!  

#wijzijnoostburg 

Met bijna 24 jaar ervaring als meubelstoffeerder is Rik de aangewezen persoon om vragen over stoffering en raambekleding deskundig te beantwoorden. Rik vertelt: “Ik kom bij de mensen thuis, denk actief mee en breng vrijblijvend offerte uit. Echte ouderwetse service en kwaliteit staan bij mij hoog in het vaandel. Hierbij is persoonlijk contact erg belangrijk; weten wat de wensen en mogelijkheden zijn. Wij leveren maatwerk voor een betaalbare prijs. Als de klant tevreden is, ben ik het ook!”   

In de nieuwe zaak is genoeg te zien. Zo is er gekozen voor een ‘open atelier’ waar je de vakman aan het werk kunt zien. Dat is bijzonder, want het ambacht van meubelstoffeerder dreigt langzaam te verdwijnen. Rik is in West-Zeeuws-Vlaanderen dan ook de enige professionele meubelstoffeerder. “Naast het stofferen van meubels en woning, kun je in de vernieuwde winkel ook terecht om je interieur verder af te stylen. De schapenvachten en plaids zorgen voor een knusse sfeer en hierbij mogen ook (geur)kaarsen niet ontbreken. We zijn dealer geworden van Woodwick. Een onderscheidende, fraai vormgegeven geurkaars met een houten lont van gepatenteerd design.” Uiteraard hoort bij een nieuwe winkel ook een nieuwe website. Met dank aan Michiel en Sydyh van Studio nulelfzeven is ook deze in een strak jasje gestoken. Vragen over stoffering, op zoek naar een heerlijk bed of kwaliteitsmatras voor een scherpe prijs? Loop gerust eens binnen bij Rik en Xavrien aan de Brouwerijstraat 31 in Oostburg. 

Vanwege de opening van de nieuwe zaak krijg je in de maand december bij aankoop van een boxspringset tot wel € 300,- korting!